tesa

10 feb

San Francisco

Zes uur, voor mijn gevoel twaalf uur ´s nachts,  in de avond en voor het eerst in mijn leven door New York gelopen. Onwerkelijk maar toch liep ik over broadway. Iets gegeten, met nadruk op iets. Het moest een wrap met sla en kalkoen zijn en het smaakte naar papier en een schoen, maar dat biertje van $5,- was zalig. Daarna terug lopen en dat viel best tegen. Ik gok dat we daar een uur over hebben gedaan.

En wat heb je dan gezien: Liquor stores, schoenen zaken, een chinese Mc Donalds, Elextro stores heel veel Yello Cabs, Bussen, verkeerslichten en de mensen die over straat lopen geven het gevoel dat je in Azie, Afrika en Europa te gelijk loopt.

Overigens ons Hotel  staat aan de rand van China Town, waar ik nu, zes hoog, in mijn eentje in bed lig terwijl Daan en Wouter samen gezellig tegen elkaar aangekropen in een twijfelaar liggen. Goed voor elkaar dus :D. Nu nog af van het gebulder van die metro die om de vijf minuten 7 etages onder ons voorbij raast.